Case de locuit din lemn, cabane si constructii lemn

4 mituri despre construirea unei case din lemn

Există nenumarate mituri despre casele din lemn, care tind sa ii induca in eroare pe cei ce isi doresc sa construiasca o casa cu structura din lemn. In acest articol vom arunca o previre la patru argumente ce stau in calea oamenilor ce isi doresc sa construiasca o casa din lemn. Sa vedem care ar fi cele mai răspândite legende despre clădirile din lemn.

Casele din lemn nu sunt utiliozabile pe intreaga perioada a anului

Poate cel mai răspândit mit printre oamenii obișnuiți este că o casă de lemn este o casă mică de vară la țară, iar aceasta nu poate fi folosita în timpul iernii din cauza frigului insuportabil. Casa din lemn este adesea asociata cu o căsuță mica, de vară. Cu toate acestea, casa din lemn poate fi, de asemenea, o locuință “cu drepturi depline”.

Pericol de incendiu ridicat in cazul caselor din lemn

De obicei, argumentul decisiv care ii împiedică pe oameni sa aleaga construirea unei case din lemn este reprezentata de mitul ca, o casa din lemn prezinta un risc de incendiu mult mai ridicat in comparatie cu o casa din beton sau caramida. În zilele noastre, pentru a preveni pericolele potențiale, lemnul poate fi prelucrat în unele substanțe ignifuge. In plus, puțini oameni știu că in cazul caselor de lemn nu este necesara instalarea unui aer conditionat, deoarece există o ventilație naturală a camerei, casa „respiră” independent.

Fragilitatea caselor din lemn

Oamenii întreabă adesea: cât de durabilă este construcția din lemn? Poate că a fost o vreme când casele din lemn nu aveau o structura ce asigura o buna functionare pe o perioadă lungă de timp. Dar tehnologiile moderne fac posibilă construirea de case din lemn, care va rezista timp de secole. Trebuie doar să știți că, casa necesită, de asemenea îngrijire, precum și apartamentul dumneavoastră. Un alt avantaj in cazul unei case din lemn este reprezentat de greutatea totala a acesteia intrucat avand o structura mai usoara este foarte rezistenta, astfel, arhitectul poate creea deschideri mari si complexe.

Timp lung de construcție

După ce v-ati hotarat asupra construirii unei case din lemn, trebuie sa intelegeti ca aceasta este aproape imposibil de realizat intr-o luna. Durata de executie in cazul angajarii unei echipe de profesioniste se situeaza in jurul a 60 pana la 90 de zile de la momentul demararii proiectului.

O scurta concluzie ar fi ca trebuie sa intelegem ca o casa din lemn poate avea nenumarate avantaje dar si dezvantaje. Trebuie luate in calcul acestea inainte luarii deciziei finale.

Insa un lucru este cert, pentru construirea casei ar trebui să alegeți o companie in care puteți avea încredere, o companie cu muncitori profesioniști care nu vor aduce probleme și griji, vă veți simți confortabil și încrezător în timpul procesului de construcție.

WoodHouse – încrederea dumneavoastră în viitor.