Case de locuit din lemn, cabane si constructii lemn

Casele de locuit de la WoodHouse si avantajele sale

Modul in care este realizata structura unei case este esentiala pentru confortul, cat si siguranta locatarilor. Astfel incat, pentru constructia caselor de locuit WoodHouse sunt utilizate materiale de cea mai buna calitate, la standarde inalte de lucru, utilizate de catre o echipa de profesionisti cu experienta in constructia unor astfel de case.

Sa aruncam o privire la 4 avantaje atunci cand luam in considerare construirea unei case de lemn de la WoodHouse:

Este un sistem constructiv usor rezultand intr-o comportare mult mai buna in caz de seism in detrimentul unei structuri clasice (beton, zidarie etc.).

Cand spunem ca un “sistem constructiv este usor” ne referim la greutatea totala a casei, structura de lemn fiind de aproximativ 4 ori mai usoara decat in cazul unei structuri clasice. Acest lucru va rezulta intr-o comportare mult mai buna la seism intrucat forta seisimica care vine pe o casa este direct proportionala cu greutatea ei. Aici trebuie mentionat faptul ca pentru o buna comportare la seism, trebuie acordata o atentie sporita la conectica si suruburi, lucruri de care echipa WoodHouse se va ocupa in contructia casei dvs.

In interiorul structurii se poate include termoizolatia

Avantajul principal al includerii termoizolatiei in interiorul structurii este reprezentata de ‘castigarea’ de suprafata utila ce poate fi folosita de catre locatari. Procedand astfel, structura va tine atat mecanic si fizic casa, dar si o eficienta energetica ridicata a casei.

Versatilitatea la nivel de arhitectura

Fiind o casa mai usoara si avand o comportare structurala “de tip cutie” este foarte rezistenta, astfel avand o geometrie mult mai permisiva, deschideri mai mari si forme mai complexe. Asfel, avantajul principal pentru casele WoodHouse este reprezentat de posibilitatea crearii unei arhitecturi personalizate pe dorintele clientului intrucat structura pe lemn permite intr-o oarecare masura acest lucru. Daca am compara o structura de beton, unde conditile sunt mult mai clare si nu permit o adaptabilitate mare, vom observa avantajul clar al unei structuri de lemn.

Durata de executie redusa in cazul caselor de locuit de la WoodHouse

Timpul cste cel mai pretios lucru de care dispunem, astfel incat, atunci cand va hotarati asupra construirii unei case de locuit, cu siguranta nu vreti sa asteptati cativa ani pana ce aveti posibilitatea sa locuiti acolo. Aici vine un avantaj foarte important al caselor WoodHouse deoarece timpul de executie pentru o astfel de casa este de 60-90 de zile in functie de complexitatea acesteia.

In functie de nevoile, necesitatile clinetului, dar si a locatiei in care ar urma sa fie construita casa, WoodHouse ofera multiple optiuni in ceea ce priveste constructia si arthitectura viitoarei case.

Casele de locuit WoodHouse reprezinta o investie de viitor, de care puteti sa va bucurati intr-un timp relativ scurt din momentul ce v-ati hotarat asupra construirii unei astfel de case.